• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Veelgestelde vragen

Home » FAQ

Heb ik recht op een vervangmachine?

Elke klant kan bij ons terecht voor een tijdelijke vervangmachine van de allerbeste kwaliteit. Valt je landbouwmachine in panne? Maak je geen zorgen, bij WVT Agri hebben we meteen een vervangmachine voor je staan. Terwijl onze professionals je machine of tractor repareren of onderhouden, kan jij verder met je dagelijkse bezigheden.

Welke merken hebben jullie beschikbaar?

Bij WVT Agri in Berlaar bieden we enkel en alleen de beste merken qua tractoren en andere machines aan. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als Fendt, Weidemann, Deutz, SAME en Krone. Wat je wensen ook zijn, wij hebben de meest geschikte machines van hoogwaardige merken beschikbaar.

Welke machines hebben jullie in het aanbod?

Bij ons kan je terecht voor een breed aanbod aan nieuwe (of tweedehands!) landbouwmachines. Ons bedrijf heeft professionele tractoren, landbouwmachines, hooiers, trekkerbakken, palenmaaiers, bakken, palletvorken, keerders, drilboren en andere toebehoren in stock.

Kan ik ook terecht voor een onderhoud?

Niet alleen voor de verhuur of de verkoop van machines kan je bij ons terecht! Heeft je machine of onderdeel nood aan een onderhoud? Ook dan staan onze professionals graag voor je klaar. Door een periodiek onderhoud in te plannen, haal je namelijk het meeste uit je machine. Na het onderhoud geven we je graag advies om de werking van je machines zo lang mogelijk te garanderen. Staat je machine bij ons binnen voor een onderhoud? Wij voorzien elke klant van een gepaste vervangmachine.

Kan ik ook terecht voor een reparatie?

Ook voor een reparatie van je landbouwmachine kan je zeker bij WVT Agri in Berlaar terecht. Wij hebben genoeg kennis en expertise in huis om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een reparatie, hoe ingewikkeld deze ook is. Je werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan, want wij voorzien elke klant van een gepaste vervangmachine. 

Bieden jullie enkel occasies aan?

Bij WVT Agri kan je terecht voor de verhuur of verkoop van zowel tweedehands machines als nieuwe modellen! Neem een kijkje in ons aanbod en investeer gegarandeerd in topkwaliteit. Voor merken als Fendt, Deutz, Weidemann of SAME hoef je dus niet langer te zoeken. Wij hebben wat je zoekt!

Bieden jullie enkel nieuwe toestellen aan?

Zowel nieuwe landbouwmachines en toebehoren als occasies maken deel uit van ons aanbod. Al onze nieuwe toestellen staan garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Wil je genieten van de beste kwaliteit tegen een voordelig prijskaartje? Dan raden we zeker aan om onze beschikbare tweedehands werktuigen te bekijken.

Welke tractoren bieden jullie aan?

Zowel gloednieuwe modellen als occasiemodellen behoren tot het aanbod van onze stock. De beste merken van tractoren en andere landbouwmachines? Daarvoor kan je terecht bij WVT Agri, gelegen in Berlaar.

Waar is jullie garage precies gelegen?

WVT Agri is gelegen op onderstaand adres:

Aarschotsebaan 299; 2590 Berlaar

Wanneer kan ik terecht in jullie garage?

Van maandag tot vrijdag zijn wij geopend tussen 8u en 12u en tussen 13u en 18u. Op zaterdag kan je ons bezoeken tussen 8u en 12u. Op zondagen en feestdagen is onze garage gesloten.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri