• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Fendt dealer in provincie Antwerpen

Home » Fendt dealer

Als erkende Fendt dealer staan we klaar voor elke klant in provincie Antwerpen. Als verdeler van landbouwmachines, zoals tractoren, in de provincie Antwerpen in België weten wij dat het merk Fendt apparatuur levert van hoogwaardige technologie waarop je kunt vertrouwen. WVT Agri in Berlaar biedt een uitgebreide selectie aan van Fendt machines. Als erkend dealer van Fendt tractoren in Berlaar, nabij Antwerpen, beschikken wij over een uitgebreide kennis van onze tweedehands apparatuur voor landbouw. Wij verwijzen je graag door naar het ideale type voor elke werklast.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

De Fendt dealer met persoonlijke service in provincie Antwerpen

Wij vinden het als Fendt verdeler in provincie Antwerpen uitermate belangrijk dat jij gebruikmaakt van de machine die je nodig hebt. Aangezien een tractor een serieuze investering is, wil je uiteraard dat je geld gaat naar een machine die jou efficiënter laat werken. Een serieuze vermindering van de werklast en een nauwkeurige uitvoering zijn enkele van de vele voordelen die een goede tractor jou kan bieden.

Op welke factoren moet je letten?

We beschikken over een breed aanbod aan tweedehands Fendt tractoren en landbouwmachines om te huren of kopen, die nog in uitstekende staat verkeren en die beschikbaar zijn in België. Let even op onderstaande zaken:

  • Ze verschillen onder meer qua aantal draaiuren.
  • Verder is het ook belangrijk om te letten op de werkbreedte van elk toestel.
  • Als dealer van tractoren van Fendt uit Antwerpen benadrukken we hoe belangrijk het is om te kijken naar het gewicht van jouw beoogde toestel.

Als professionele dealer en partner in Antwerpen van producten van topmerken als Fendt en Deutz, willen we natuurlijk dat je jouw gehuurde tractoren perfect kunt gebruiken voor jouw werkzaamheden in België. Daarom bieden we een ruim assortiment aan waarin je zeker een toestel vindt dat aansluit bij jouw specifieke noden. Investeren in een gebruikt of een nieuw toestel, wij ondersteunen je tijdens elke stap.  

Neem een kijkje in ons actuele aanbod

Naast dat wij een Fendt dealer in provincie Antwerpen in België zijn, beschikken wij als verdeler ook over andere kwalitatieve merken van tractoren en landbouwmachines. Denk daarbij aan onder andere Weidemann, SAME en Deutz. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands landbouwmachines, waarbij je kan profiteren van een perfect functionerende machine tegen bijzonder scherpe prijzen.

Kom langs bij ons als erkende experts en reken op betrouwbaarheid

Ben je niet zeker welke landbouwmachine het beste past bij jouw specifieke situatie? Doe dan een beroep op de deskundigheid en kennis van onze medewerkers te Berlaar. Als verdeler van het merk Fendt wijzen we jou als ervaren dealer in provincie Antwerpen in België door naar de juiste tractoren, of dat nu een Fendt is of een van de andere tractormerken van topkwaliteit. Neem contact op met de medewerkers van de showroom van WVT Agri door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be. We staan steeds voor je klaar als officiële Fendt verdeler van tractoren en werktuigen in provincie Antwerpen. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri