• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
0496 / 78.47.52

Fendt dealer in provincie Antwerpen

Home » Fendt dealer

Bij ons ben je voor een officiële Fendt dealer in provincie Antwerpen aan het juiste adres. Als verdeler te provincie Antwerpen van landbouwmachines weten wij dat het merk Fendt apparatuur levert van hoogwaardige technologie waarop je kunt vertrouwen. Wij bieden dan ook een uitgebreide selectie aan van Fendt machines. Als erkend dealer en verdeler van Fendt tractoren in Berlaar, nabij Antwerpen, beschikken wij over een uitgebreide kennis van onze producten en verwijzenn wij jou door naar het ideale type voor jouw specifieke werklast.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

De Fendt dealer met persoonlijke service in provincie Antwerpen

Wij vinden het als Fendt verdeler in provincie Antwerpen uitermate belangrijk dat jij gebruikmaakt van de machine die je nodig hebt. Aangezien een tractor een serieuze investering is, wil je uiteraard dat je geld gaat naar een machine die jou efficiënter laat werken. Een serieuze vermindering van de werklast en een nauwkeurige uitvoering zijn enkele van de vele voordelen die een goede tractor jou kan bieden. Naast dat wij een Fendt dealer in provincie Antwerpen zijn, beschikken wij ook over andere kwalitatieve merken van tractors en landbouwmachines. Denk daarbij aan onder andere Weidemann, SAME en Deutz. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands landbouwmachines, waarbij je kan profiteren van een perfect functionerende machine tegen bijzonder scherpe prijzen.

Kom langs bij ons als officiële Fendt verdeler in provincie Antwerpen

Ben je niet zeker welke landbouwmachine het beste past bij jouw specifieke situatie? Doe dan beroep op de deskundigheid en kennis van onze medewerkers te Berlaar. Wij wijzen jou als ervaren dealer in provincie Antwerpen door naar de juiste tractor, of dat nu een Fendt is of een van de andere merken. Neem contact met ons op door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be.

Onze partners

NoPath
NoPath – kopie
NoPath – kopie (2)
NoPath – kopie-1