• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
0496 / 78.47.52

Fendt dealer

Home » Fendt dealer

Bij ons bent u voor een officiële Fendt dealer aan het juiste adres. Als verdeler in landbouwmachines weten wij dat het merk Fendt apparatuur levert van hoogwaardige technologie waarop je kunt vertrouwen. Wij bieden dan ook een uitgebreide selectie van Fendt machines. Als erkend dealer en verdeler van Fendt tractoren beschikken wij over een uitgebreide kennis van onze producten en kunnen wij jou doorverwijzen naar het ideale type voor jouw specifieke werklast.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

De Fendt dealer met een persoonlijke service

Wij vinden het als Fendt verdeler uitermate belangrijk dat jij gebruikmaakt van de machine die je nodig hebt. Aangezien een tractor een serieuze investering is, wil je uiteraard dat je geld gaat naar een machine die jou efficiënter laat werken. Een serieuze vermindering van de werklast en een nauwkeurige uitvoering zijn enkele van de vele voordelen die een goede tractor jou kan bieden. Naast dat wij een Fendt dealer zijn, beschikken wij ook over andere kwalitatieve merken van tractors en landbouwmachines. Denk daarbij aan onder andere Weidemann, SAME en Deutz. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands landbouwmachines, waarbij je kan profiteren van een perfect functionerende machine tegen bijzonder scherpe prijzen.

Kom langs bij ons als officiële Fendt verdeler

Ben je niet zeker welke landbouwmachine het beste past bij jouw specifieke situatie? Doe dan beroep op de deskundigheid en kennis van onze medewerkers. Wij wijzen jou als ervaren dealer naar de juiste tractor, of dat nu een Fendt is of een van de andere merken. Neem contact met ons op door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be.

Onze partners

NoPath
NoPath – kopie
NoPath – kopie (2)
NoPath – kopie-1