• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Fendt dealer in provincie Antwerpen

Home » Fendt dealer

Bij ons ben je voor een officiële Fendt dealer in provincie Antwerpen aan het juiste adres. Als verdeler van landbouwmachines, zoals tractoren, in de provincie Antwerpen in België weten wij dat het merk Fendt apparatuur levert van hoogwaardige technologie waarop je kunt vertrouwen. Wij bieden dan ook een uitgebreide selectie aan van Fendt machines. Als erkend dealer en verdeler van Fendt tractoren in Berlaar, nabij Antwerpen, beschikken wij over een uitgebreide kennis van onze producten en verwijzenn wij jou door naar het ideale type voor jouw specifieke werklast.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

De Fendt dealer met persoonlijke service in provincie Antwerpen

Wij vinden het als Fendt verdeler in provincie Antwerpen uitermate belangrijk dat jij gebruikmaakt van de machine die je nodig hebt. Aangezien een tractor een serieuze investering is, wil je uiteraard dat je geld gaat naar een machine die jou efficiënter laat werken. Een serieuze vermindering van de werklast en een nauwkeurige uitvoering zijn enkele van de vele voordelen die een goede tractor jou kan bieden. Naast dat wij een Fendt dealer in provincie Antwerpen in België zijn, beschikken wij als verdeler ook over andere kwalitatieve merken van tractoren en landbouwmachines. Denk daarbij aan onder andere Weidemann, SAME en Deutz. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands landbouwmachines, waarbij je kan profiteren van een perfect functionerende machine tegen bijzonder scherpe prijzen.

De beste tractoren van Fendt vind je bij ons in België

We beschikken over een breed aanbod aan tweedehands tractoren en landbouwmachines, die nog in uitstekende staat verkeren en die beschikbaar zijn in België. Ze verschillen onder meer qua aantal draaiuren. Verder is het ook belangrijk om te letten op de werkbreedte van elk toestel. Als dealer van producten van het merk Fendt uit Antwerpen willen we natuurlijk dat je jouw gehuurde tractoren perfect kunt gebruiken voor jouw werkzaamheden in België. Daarom bieden we een ruim assortiment aan waarin je zeker een toestel vindt dat aansluit bij jouw specifieke noden. Als dealer van tractoren van Fendt uit Antwerpen willen we je ook graag aanmanen om na te gaan of het gewicht van jouw beoogde toestel aansluit bij jouw werkzaamheden in België.

Kom langs bij ons als officiële Fendt verdeler in provincie Antwerpen

Ben je niet zeker welke landbouwmachine het beste past bij jouw specifieke situatie? Doe dan beroep op de deskundigheid en kennis van onze medewerkers te Berlaar. Als verdeler van het merk Fendt wijzen we jou als ervaren dealer in provincie Antwerpen in België door naar de juiste tractoren, of dat nu een Fendt is of een van de andere merken. Neem contact met ons op door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be. We staan steeds voor je klaar als officiële Fendt verdeler in provincie Antwerpen.

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri