• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Onze garage voor tractors in provincie Antwerpen

Home » Garage tractor Antwerpen

Als je een garage zoekt waar je een nieuwe tractor kunt kopen of jouw machine kunt laten herstellen, dan bieden wij de oplossing in provincie Antwerpen. Bij WVT Agri in Berlaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur, maar eveneens in het onderhoud en herstel van tractors en landbouwmachines. Onze service is 24/7 bereikbaar, waardoor wij snel een gepaste oplossing voor jouw probleem vinden. Kom dus met jouw tractor of vind een gloednieuw model in onze garage in provincie Antwerpen.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

De garage waar je terecht kan voor of met een tractor in provincie Antwerpen

Wanneer je een nieuwe tractor wenst te kopen in onze garage in provincie Antwerpen, dan krijg je de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands machines. Als erkende verdeler van Fendt, SAME, Weidemann en Deutz hebben wij een grondige kennis over de landbouwmachines en weten we wat de specifieke voordelen zijn van elk merk. Die kennis biedt ons ook de mogelijkheid om een tractorreparatie of -onderhoud uit te voeren in onze garage in provincie Antwerpen. Tijdens dat je landbouwmachine buiten gebruik is, zorgen wij voor een vervangmachine zodat jij verder aan het werk kunt.

Contacteer ons enthousiaste team

Of je nu een tractor wenst te kopen of jouw landbouwmachine wilt binnenbrengen voor onderhoud; je bent altijd welkom in onze garage te provincie Antwerpen. Onze ervaren medewerkers in Berlaar staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 015/23 34 24 of via het e-mailadres info@wvtagri.be.

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri