• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
0496 / 78.47.52

Occasie tractoren

Home » Occasie tractoren

In sommige gevallen zijn occasie tractoren nog uitstekende machines om als landbouwer mee te werken. Zo kun je door een tweedehands tractor te kopen enorm besparen op de aankoop van een landbouwmachine. Zo beschikken wij over een breed aanbod aan occasie tractoren die nog in uitstekende staat verkeren. Als specialist helpen wij je ook graag bij het kiezen van het meest geschikte toestel voor jouw specifieke situatie.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Occasie tractoren en landbouwmachines van de betere merken

Als verdeler van tractoren en landbouwmachines kunnen wij voor jou heel makkelijk de kwalitatieve werktuigen aanduiden. Zo kan je de tweedehands tractor kopen en erop vertrouwen dat je naar huis gaat met een goede machine. Naast occasie tractoren beschikken wij ook over een breed aanbod aan hoogwaardige merken. Zo zijn wij een officieel verdeler van Fendt, Deutz, Weidemann en SAME. Deze namen zijn vaste waarden in de landbouwwereld en fabriceren al vele jaren de beste landbouwmachines voorzien van de meest moderne technieken. Wij helpen jou dan ook graag bij het kiezen uit dit enorme aanbod. We verzekeren je alleszins dat of je nu een nieuwe of een tweedehands tractor komt kopen, je absoluut met een uitstekende machine naar huis gaat.

Contacteer ons voor meer informatie

Heb jeinteresse in een van onze occasie tractoren? Of zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden bij het kopen van een tweedehands tractor of andere landbouwmachine? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be. Onze medewerkers verwijzen je graag door naar de beste opties voor jou.

Onze partners

NoPath
NoPath – kopie
NoPath – kopie (2)
NoPath – kopie-1