• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
0496 / 78.47.52

SAME tractor dealer

Home » SAME tractor dealer

Voor een kwalitatief hoogwaardige SAME tractor zit je bij ons als dealer zeker op de juiste plek. Deze bekende naam in de landbouw staat garant voor goede landbouwmachines. Daarom ook dat wij bij WVT Agri de SAME tractor integreren in ons aanbod als dealer. Voor meer uitleg over deze machines of advies over welk type nu precies geschikt is voor jou, staan onze medewerkers ook paraat om jou van dienst te zijn.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Een SAME tractor is altijd de juiste keuze bij ons als dealer

Wij weten als dealer dat de SAME tractor in de loop van de landbouwgeschiedenis altijd al een goede keuze is geweest. In 1927 ligt de bakermat voor dit Italiaanse merk, toen uitvinder Trattrice Cassani een van de eerste tractoren aangedreven op diesel ontwikkelde. Sindsdien is het merk niet gestopt met innoveren en leveren zij telkens weer de hoogste standaarden aan landbouwtechnologie. Daar profiteer jij als landbouwer natuurlijk het meeste van. Kies daarom voor dit uitstekend stukje technologie en koop een SAME tractor bij ons als erkende dealer.

Laat u informeren door ons

Denkt u dat een SAME tractor wilt aankopen bij ons als dealer? Of zoekt u misschien een tweedehands landbouwmachine? Dan neemt u contact op met ons door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be. Ons aanbod bevat naast SAME ook nog andere sterke merken zoals Weidemann en Deutz.

Onze partners

NoPath
NoPath – kopie
NoPath – kopie (2)
NoPath – kopie-1