• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Tweedehands tractor van Fendt in provincie Antwerpen

Home » Tweedehands tractor Fendt Antwerpen

Zoek je naar een tweedehands tractor van Fendt in de provincie Antwerpen? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht naar het juiste model bij WVT Agri in Berlaar. Als erkende verdeler van het merk Fendt beschikken we over een grondige kennis van deze machines. Zo bieden we graag advies op maat aan en vinden we samen met jou de ideale oplossing voor jouw situatie. Haal je tweedehands Fendt tractor bij ons in provincie Antwerpen.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Een tweedehands tractor van Fendt in goede staat in provincie Antwerpen

Als wij een tweedehands tractor van Fendt aanbieden in provincie Antwerpen, dan zorgen wij ervoor dat deze in uitstekende staat verkeert. We kijken hem grondig na en voeren onderhoud en, indien nodig, reparatiewerk uit zodat jij over een landbouwmachine beschikt die zo goed als nieuw is. Dat geldt tevens niet alleen voor tractors of landbouwmachines van Fendt, maar ook andere merken zoals Deutz, Weidemann of Krone. Online kun je alle occasies bekijken die wij vanuit onze garage ter beschikking stellen, zodat je reeds een idee krijgt van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in een tweedehands tractor van Fendt in provincie Antwerpen? Reken dan op ons in Berlaar om jou te voorzien van een sterke landbouwmachine die je nog lang van dienst is. Je kunt ons 24/7 bereiken via het telefoonnummer 015/23 34 24 of via het e-mailadres info@wvtagri.be.

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri