• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Verkoop van tractoren in provincie Antwerpen

Home » Verkoop tractoren Antwerpen

Voor de verkoop van tractoren in de provincie Antwerpen zijn wij absoluut de plek waar je moet zijn. Bij WVT Agri te Berlaar hebben we een ruim aanbod aan merken die de beste kwaliteit aanbieden. Van nieuwe machines tot tweedehands materiaal; het ligt allemaal klaar bij ons. Bij de verkoop van tractoren in provincie Antwerpen vinden wij het belangrijk dat jij op lange termijn tevreden bent met je aankoop.

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Uitstekende service bij de verkoop van tractoren in provincie Antwerpen

Bij onze verkoop, maar eveneens bij onze verhuur, van tractoren in provincie Antwerpen verlenen wij een gerichte en betrokken dienstverlening. Bij tweedehands machines kijken we allereerst alles grondig na, voeren we een onderhoudsbeurt uit en repareren we, indien er sprake is van schade, desbetreffende onderdelen. Op die manier beschik jij altijd over een goed en betrouwbare tractor of ander landbouwvoertuig. Na aankoop staan wij tevens klaar om periodiek een onderhoud uit te voeren, zodat alles optimaal blijft functioneren.

Laat ons weten wat je nodig hebt

Voor de verkoop van tractoren in provincie Antwerpen moet je bij ons in Berlaar zijn. Bekijk alvast al onze occasies online of informeer bij onze medewerkers naar andere eventuele mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 015/23 34 24 of door een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be.

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri