• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
015/23 34 24 0496 / 78.47.52 info@wvtagri.be

Weidemann dealer in provincie Antwerpen

Home » Weidemann dealer

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een Weidemann dealer te Berlaar, in de provincie Antwerpen. Deze landbouwmachines zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat je voor lange tijd beschikt over een betrouwbare machine. Dat merk geniet namelijk al jaren een grote waardering op de markt. Het merk Weidemann streeft ernaar om landbouwbedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen door ze te voorzien van efficiënte en gebruiksvriendelijke landbouwmachines. Zoek daarom niet verder voor een Weidemann dealer in provincie Antwerpen en bezoek WVT Agri!  

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Laat je adviseren door ons als Weidemann dealer in provincie Antwerpen

Twijfel je over welke landbouwmachine het meeste geschikt is voor jouw specifieke situatie? Dan staan wij bij WVT Agri voor jou klaar om hulp en advies te geven over de vele mogelijkheden van de verkoop en verhuur. Een van de merken dat beschikbaar is bij ons in provincie Antwerpen, is Weidemann. Daardoor kunnen wij jou ook wegwijs maken in het brede aanbod van dat uitstekende merk. Doordat wij beschikken over tractoren en machines van vooraanstaande merken, zoals Fendt en Krone, maken wij al jaren klanten tevreden met onze service.

Neem contact met ons op voor meer informatie over tractormerken

Ben je nog op zoek naar een Weidemann- of Krone-dealer in provincie Antwerpen waarbij je rekent op de beste technologieën voor jouw bedrijf? Contacteer de specialisten van WVT Agri te Berlaar en bel naar 015/23 34 24 of stuur een e-mail naar info@wvtagri.be en plan een afspraak in. Wij helpen je verder in ons uitgebreide aanbod aan nieuwe en occasie tractoren (om te kopen of huren) of beantwoorden wij alle mogelijke vragen over Weidemann-modellen. Ook voor verreikers, wielladers en andere machines kan je bij ons terecht.

Onze partners

WVT Agri - trekker fendt
WVT Agri - Weidemann
WVT Agri - Deutz Fahr
WVT Agri - logo
WVT Agri - de clippeleir
WVT Agri - Maschio
WVT Agri