• Altijd een vervangmachine
  • Service voorop
  • Gecertificeerd Fendt dealer
0496 / 78.47.52

Weidemann dealer

Home » Weidemann dealer

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een Weidemann dealer te Berlaar. Deze landbouwmachines zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat je voor lange tijd beschikt over een betrouwbare machine. Dit merk geniet namelijk een grote waardering op de markt. Het merk Weidemann streeft er naar om landbouwbedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen door ze te voorzien van efficiënte en gebruiksvriendelijke landbouwmachines. Zoek daarom niet verder voor een Weidemann dealer!

  • Persoonlijke service
  • Altijd een vervangmachine
  • Gecertificeerde dealer

Ga nu snel naar:
Verhuurmachines
Al onze occasies

Niet gevonden wat je zocht?

Neem nu contact met ons op

Laat je adviseren door ons als Weidemann dealer

Twijfel je over welke landbouwmachine er het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie? Dan staan wij bij WVT Agri voor jou klaar om hulp en advies te geven over de vele mogelijkheden bij verkoop en verhuur. Eén van de merken waar wij dealer van zijn is Weidemann. Daardoor kunnen wij jou ook wegwijs maken in het brede aanbod van dit uitstekende merk. Doordat wij beschikken over machines van vooraanstaande merken, zoals Fendt en SAME, maken wij al jaren klanten tevreden. Dat zal in jouw geval niet anders zijn.

Neem contact met ons op

Ben je nog op zoek naar een Weidemann dealer waarbij je rekent op de beste technologieën voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan door te bellen naar 015/23 34 24 of een e-mail te sturen naar info@wvtagri.be.  Daar helpen wij je verder in ons uitgebreide aanbod aan nieuwe en occasie tractoren of beantwoorden wij mogelijke vragen.

Onze partners

NoPath
NoPath – kopie
NoPath – kopie (2)
NoPath – kopie-1